miercuri, 8 iulie 2015

AGENDA DE LUCRU CONSTANTA 2014


 
La Constanta m-am simtit foarte bine. Atmosfera mi-a priit foarte mult. Am obtinut o relaxare foarte buna desi am lucrat mult mai putin decat de obicei. Dar am facut lucrurile care imi plac cel mai tare, si anume cele legate de APA, CAI si JOACA. Foarte pe scurt am fost foarte foarte fericit!
 

 

1.       La BAZIN am facut HIDROKINETOTERAPIE si mami a invatat foarte multe lucruri noi. Motiv pentru care revenim in fiecare luna, perioada de 1 saptamana, sa lucram intens. Aici am invatat si reusesc sa ma intorc in apa, sa merg, sa innot din picioare. Mainile inca nu vreau sa le folosesc. Ma imping foarte bine in picioare si ma arunc in apa. Si cel mai important este ca imi place foarte tare, colaborez foarte bine si voi deveni un innotator pe cinste.

 

 
2.       La HIPOTERAPIE am avut rezultate foarte bune. Dupa primele 2 saptamani am reusit sa spun “I”, pe care nu-l spuneam deloc, datorita incurajarii psihologului de a porni calutul de fiecare data spunand “DII”. Si tot asa, reusesc sa spun “CA-CA” pornind de la “CAII-CAII”. In plan motric am obtinut o mai buna postura pe trunchi si o sustinere si un control al trunchiului mai bune si intind mainile si ma apuc de “volan” ca sa “conduc” calutul, 2 lucruri de care in sala ma temeam foarte tare si pe care refuzam mereu sa fac.


3.       La TERAPIE OCUPATIONALA SI LOGOPEDIE am colaborat foarte bine. Am continuat planul de lucru cu care am venit de la Bucuresti, m-am jucat si m-am distrat pe cinsteste si am acceptat si aici sa lucrez singurel cu terapeutul, desi inceputul a fost putin mai greu, in final ne-am imprietenit.


 

4.       Bineinteles ca mi-a placut foarte tare marea, asa ca mami ma punea sa MERG IN APA SI PE NISIP in fiecare zi. Jucam fotbal cu fratiorul, alergam dupa minge, dadeam goluri si faceam fault.

 

5.       Si pentru ca mie imi plac foarte tare pestii, am fost la ACVARIU.  Nicaieri nu sunt mai in siguranta si mai fericit ca la mami in brate.

 

 

Si la IAZUL cu pesti de la DELFINARIU - dupa ce terminam sedinta de hipoterapie.

 

                       Cand o sa ma fac mare o sa merg cu tati la pescuit. Abea astept!

 
6.       Pentru noi toate activitatile reprezinta terapie. Asa ca joaca la nisip este o alta modalitate de a face terapie ocupationala.

 

7.       Si in plus am beneficiat de binecunoscutii AEROSOLI NATURALI de mare, foarte importanti pentru mine, care am nasucul infundat tot timpul, in Bucuresti.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu