miercuri, 10 februarie 2016

Prima serie (din etapele de miofibrotomie programate) a avut succes. Astfel la 3 luni dupa interventie am obtinut o relaxare mai buna atat pe membre cat si pe spate, am castigat ca aliat mana dreapta, desi nu stim inca ce sa facem cu ea si o fluturam in toate partile, dar, cu singuranta o intindem si prindem lucruri cu ea, de asemenea miscam degetele individual la ambele maini (ceea ce nu faceam inainte), ne asezam mai bine pe sezuta (desi ne asteptam sa stam mult mai bine de la inceput, dar ne lipseste atat increderea cat si stabilitatea), picioarele le incalecam mai putin (nu s-a redus 100%, dar este mai bine) si am reusit sa facem cativa pasi in premergator impingand singurel premergatorul. Ne rostogolim din pat si ne dam jos pe picioare tinandu-ne cu ambele maini de pat. Si desigur aici ne blocam, ramanem in aceasta pozitie :-). Mai avem mult de lucrat, de fapt abea de acum incolo incepe munca multa si speram ca anul acesta sa ne aduca multe multe achizitii.

Lucruri bune ni se intampla dupa interventia din Noiembrie 2015.
 
 
Stam mai bine in fundulet (de acum exersam si mai mult sa reusim singur cu un sprijin minim)

Muschii sunt mai relaxati si ne permit miscari mai ample, mana dreapta o folosim foarte mult, o intindem, prindem cu ea, o ajut pe mami la imbracat intinzand mana pe maneca.  Desfac palmele la ambele maini (de fapt este prima oara cand mami ma vede cu palmele mai mult desfacute dacat pumnulet) si misc degetelele separat.


Uitati cum ma tin de masa...observati ca spatele nu este sprijinit pe nimic, capul este sustinut foarte bine si folosesc ambele maini pentru sprijin. Nu reusesc sa mentin mult timp aceasta pozitie insa reusesc sa o mentin cateva secunde. Ma intind singur catre masa ca sa ma sprijin pe ea.

 
De acum am inceput kinetoterapia intens, hidrokinetoterapia si asteptam vremea buna sa mergem la calut. Intre timp ne antrenam in casa cu prietena noastra Gigica.
 
 
 


 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu